Kolis sztorik esetleg?

Figyelt kérdés
Írnátok kolis sztorikat? Ezek veletek, vagy akár ismerősötökkel is történhettek.

2023. jún. 28. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
A koliban (egyetemi koli), néhány évvel ezelőtt terjedt egy "legendás" történet (senki nem tudja, hogy mi igaz belőle és mi nem, illetve mindenki máshogy mesélte), de egyik este a portás nagy zajra lett figyelmes a mosókonyha felől és benyitott. Amikor kinyitotta az ajtót eléggé lefagyott, mert néhány kolis ott orgiáztak a mosókonyhában (gondolom a mosógép rásegített az ütemre, ők meg miközben ment a mosógép, elfoglalták magukat).
2023. jún. 28. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
A szobatársaim jó bulizósak voltak. Egyszer arra mentem haza, hogy pár plusz ember alszik az ágyakban, buli utáni részegen kidőlős alvás. Az egyik ágyból egyszer csak felemelkedett egy vadidegen srác, behajolt középre az ágyak közötti "folyosóra", odaokádott egyet, majd az ágyba visszadőlve békésen aludt tovább.
2023. jún. 28. 19:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? Ez tényleg megtörtént (kérdés persze, hogy így volt-e), de nem értem milyen történet számít "jónak" akkor? Tudok kevésbé durvábbat is persze, Károlyi Kollégium szintén (szintén Szeged), hogy rengeteget játszottunk sörpongot a különböző emeletek között, vagy voltak közös főzős estek, közös karácsony, közös filmezés az egy emeleten lakókkal (persze más emeleten lakók sem voltak kizárva)és megnéztünk egy-két régi klasszikust.
2023. jún. 28. 23:42
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 félreéetés ne essék, nem én pontoztalak le. Szerintem megfelelt a sztori
2023. jún. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!