Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt aki negyven, ötvenes...

Van itt aki negyven, ötvenes éveiben érettségizett vagy diplomázott? Volt értelme?

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 17:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
60?? Na ezt már tényleg nem értem, mit ér vele, de jólesik ezt olvasni, reményt ad.
2023. jún. 30. 21:06
 12/13 anonim válasza:

Persze, hogy megéri! Tanulj tovább mindenképpen, fejezd be, amit elkezdtél. A húgom is estin végezte el az érettségit. Legalább négyszer nekifutott, mire összejött neki. Mindig az első évben adta fel, mert annyira soknak érezte és bebeszélte magának, hogy nem tudja megcsinálni. Aztán mégis összejött neki.

Az érettségi mindennek az alapja, így szerintem semmiképpen ne add fel. Csak tarts ki! A tesóm itt végezte el amúgy:

[link]

A nagybátyám pedig ötven évesen fejezett be valamilyen számviteli / pénzügyi főiskolát (sajnos, pontosabb részleteket nem tudok), viszont addig egy üzletben volt eladó, utána pedig kapott egy zsíros kis irodai állást, ahol eldolgozgat.

Szóval, szerintem, tarts ki és csak így tovább!

2023. júl. 8. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkorára nőtt a cég, hogy munkavédelmist kellett volna foglalkoztatni heti 2 órában. A tulajdonos társaimmal úgy egyeztünk meg, hogy én végzem el a munkavédelmi technikusit. Őszinte leszek, úgy éreztem 48 évesen nehezebb volt a technikusi, mint 23 évesen az egyetem. Annyival volt nehezebb, hogy míg fiatalon 2 olvasással meg tudtam tanulni a dolgokat, most 4-5 alkalommal is végig kellett értelmezve venni az anyagot, hogy megragadjon. De nem lehetetlen feladat.

Hajrá!

2023. júl. 9. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!