Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Zavarna ha a magántanár végig...

Zavarna ha a magántanár végig messengerezne az órán? Pofátlanság?

Figyelt kérdés
Engem zavart, de nem mertem szóvá tenni. Pedig én fizetek neki, és végig nyomkodta meg írogatott, miközben tanított. Pofátlaság szerintem
2023. jún. 20. 18:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem merted szóvá tenni, úgy is kell. Szórd csak akkor a pénzt az ablakon. Milyen válaszra vársz
2023. jún. 20. 18:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy-egy üzenetre válaszol, az még szerintem oké. De ha végig chatelget, az már tényleg pofátlanság.
2023. jún. 20. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Tanítok magánban, alapvetően az a filozófiám, hogy úgy alakuljon az óra, ahogy a diákom igényli. Ha ő feladatokat akar gyakorolni, akkor az lesz, ha szeretné, hogy együtt oldjuk meg, akkor az lesz, ha hoz egy halom kérdést, akkor azt beszéljük meg. Nekem is van egy tervem nyilván, ha azt mondja, hogy xy tárgyból szeretne átmenni, de mindenki maga dönti el, hogy mire költi a pénzét.

Alap, hogy szólsz és alap, hogy nem mész többé hozzá, ha ez még egyszer előfordul. Sajnos az ingyenes köz-és felsőoktatás azt neveli az emberekbe, hogy nem lehet elvárásuk a szolgáltatás minőségével kapcsolatban, de ez kurvára nem így van. Ha magántanárhoz mennék és az mobilozgatna nekem, azzal a lendülettel állnék fel és mennék haza anélkül, hogy egy vasat fizessek neki.

2023. jún. 20. 18:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Végig nyomta az órát, leste a telefont, ha jött az üzi válaszolt is.
2023. jún. 20. 18:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy azt kellene, de biztos kifizettette volna az órát, pedig nyomta a telefont végig.
2023. jún. 20. 18:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy kifizetteti. Ha valami fb csoportban találtad, a helyedben még írnék is róla egy cifra véleményt, hogy ne menjen hozzá senki.
2023. jún. 20. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ad egyáltalán számlát vagy megy feketén minden zsebbe?
2023. jún. 20. 18:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem ad számlát
2023. jún. 20. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

XD akkor nem tehet semmit az ellen, hogy fizetés nélkül távozz.

Még a nav is hálás lenne, ha leadnád a drótot

2023. jún. 20. 18:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Fizess már nekem is légyszi, én is tudok mobilt nyomkodni
2023. jún. 20. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!