Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lesz valami hátrányom, ha nem...

Lesz valami hátrányom, ha nem megyek el gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom hogy működik ez. Felmentem az egyetem oldalára, ott azt írták, hogy tavaly a kar gólyatábora egy X helyszínen volt, ami az egyetemtől, illetve a lakóhelyemtől több száz kilométerre van, az ország másik végén.

Ha a gólyatábor megint azon a helyszínen lesz, akkor gondolom a szaktársaim - akikkel napi szinten kapcsolatban leszek - biztosan nem mennek el oda.

2023. jún. 18. 13:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 2019-ben mentem egyetemre, de nem voltam gólyatáborban. Az ivással nincs bajom, de alapvetően nem vagyok egy társasági ember. Az én baráti társaságomból alig mentek, és mint írtak lettek barátaim.

Nővérem anno ment a sajátjára, viszont nem lett jóban kifejezetten senkivel. Szóval lehet, hogy jó élmény lesz, viszont szerintem nem tragédia, ha nem mész el.

2023. jún. 19. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!