Récsei autósiskolába jár valaki kaposvárra?
Édeklődnék h milyenek az oktatók? Kivel járnék a legjobban? Minél hamarabb le akarom tudni a vezetést.
Ha esetleg van tapasztalatotok írjátok meg. Köszi!
Így igaz. Gyorsan nem lehet letudni, de ez mindenhol így van. Én sem számítottam rá, hogy jó pár hónapba fog telni az egész. Nem a gyorsítottat fizettem, mert a munkám miatt egyébként sem tudtam volna heti 2 alkalomnál többször menni. De tényleg a KRESZ vizsga volt, amire többet kellett várni,hogy kapjak időpontot. Viszont utána rá három hét múlva már mehettem is vezetni. Utána a választott oktatón múlik, h mikor tudtok kezdeni, illetve milyen ütemben tudtok haladni az órákkal. Azt bátran mondhatom, hogy jó iskola. Az oktató, akit választottam, szerintem a legjobb. (Az iskola vezetője egyébként) rugalmas( hozzá hétvégén is lehet menni) és teljes mértékben bele adja szívét lelkét a munkájába. Becsületesen és jól tanít, levezetteti és könyveli a kartonba az órákat. Tényleg lelkiismeretes és mindezek mellett jó fej is. Lassan 1 éve , hogy levizsgáztam. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem. Szerettem az órákra is járni, ami szerintem elég fontos, hogy így menjen mindenki vezetni. És ne stresszesen. Stressz csak maradjon majd a vizsgákra.😉
Ja és azóta is a kedvenceim közé tartozik a Toyota chr. Imádtam vezetni.🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!