Leövey Klára gimnázium és Weöres Sándor gimi vélemények?
Egyikbe se jár gyerekem, csak nyílt napokon meg felvételizni voltunk.
A Leövey egy tök jó iskola, nem top versenyistálló, de erős. A Weöres egy gyengébb gimi, feltölteniük se sikerül a helyeket, de nekem szimpi volt, és talán a kis osztálylétszám még jó is.
Leöveyben végeztem, nagyon szerettem. Kellett tanulni, de nem haltunk meg, a tanárok többsége jó volt, persze akadt egy-két gáz figura, de hát hol nem (az egyikük már biztosan nem tanít ott azóta). Voltak viszont szenzációsak is, akiknek a diákjai sorra mentek versenyekre, amiken jól is szerepeltek. Szerintem természettudomány, történelem és angol terén is nagyon színvonalas az iskola. A mi 32 fős osztályunkból 2 ember kivételével mindenkit felvettek egyetemre, a többséget elsőre, hárman az orvosira jártak/járnak.
Most ezeket leírva csomó minden eszembe jutott meg, hogy mennyire imádtam oda járni. :)
Nem tudom mennyire aktuális még, én is a Leöveybe jártam, hát igazából változó vannak jó osztályok és kevésbé jók - a tanárok tényleg változóak van aki nagyon jól tanít és a vannak a vicces figurák akit senki sem ért hogy miért tanít még. Az osztályközösség általában a töris / média/ természettudomány osztályokban jók - sport osztályba semmikép ne menj. DE most talán változik az osztályok felépítése.
A nagy előny hogy közelebb van a belvároshoz - suli közben ki tudsz menni cigizni, enni, inni és nem egy lakótelep közepén vagy a semmiben hanem tényleg vannak éttermek és sok bolt a közelben, na meg az egyetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!