Mitől lesz büfészak egy végzettség?
Mitől függ? Írna valaki példát, mi számít annak?
Vagy inkább a noname sulik végzettségét hívják annak?
28. Mi az, ami érdekel kábé? Milyen szakokon gondolkodtál eddig?
Igen, a HR az pont büfé jellegű szak sajnos.
30. “ Te ezt ugyse érted, még fiatal vagy, nekem már több diplomám is van, és komoly tapasztalatom mindenhol.”
Nem tudom hirtelen, mi a nevetségesebb: ha ez igaz, vagy ha kamu. :)
33. “A jogot kivéve minden büfészak, amihez nem kell természettudományos tárgy bemenetként.”
😂😂😂
Ez alapján a jog is büfészak. Miért tennénk kivételt pont a joggal? Seggelős bölcsész szak, elég rossz végzés utáni kilátásokkal == büfé. :)
#36 te sztem kibuktál jogon, vagy valami, mert te görcsösen szánalmasan szidod őket. 🤣
Vagy az a baj, hogy ehhez kevés voltál, és te csak egy alibi völcsész PhD-val tudtál doktorit szerezni, jogon meg igazi doktorit szerezhetsz.
38. Nem szídom a jogot semennyire, egy tisztességes mesterképzés, olyan mint a mérnök, természettudós vagy régész. Ez nem szídás, ez elismerés.
Nem vagyok kibukott jogászhallgató. Egy évet jártam politológiára anno, de onnan se kibuktam, hanem otthagytam, bár ezt már megbántam azóta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!