Emelt szóbeli érettségiken mennyi a bukási arány?
Középérettségin szoktak kérdezni a tanárok, ha látják, hogy nagyon nem megy, és persze a végén.
De mivel az emelt érettségit idegen tanárok vezetik, ezért ők le se szarnak, meg se mukkannak. És sajnos igen, ők buktatnak is szépen.
Ugyanmár... ma voltam emeltezni bioszból, és nagyin aranyosak voltak. Igaz a nagy részét tudtam, de amit kihagytam, arra rákérdeztek. Illetve volt 2 kérdés, amit még csak nem is értettem, de az érettségiztető tanár még így is kihúzta belőlem a választ (úgy, hogy még most se teljesen értem, hogy mit mondtam :D). Szóval nem kell ezen aggódni, és mindenki más is azt mondta, hogy velük is teljesen rendesek voltak, segítettek egy csomót.
A bukási arányt nem tudom, biztosan előfordul olyan is, de a nagyrészt szeribtem átmennek a szóbelin.
En holnap megyek emelt bioszra de tavaly csináltam előrehozottan a kozep angolt és bár nekem nagyon jól sikerült hallottam olyanról aki megsem tudott szólalni és tényleg csak a kettesre ment, de nagyon kedves volt vele a tanárom (nem ebbe a suliba járt a srác, csak ujraerettsegizett) es kerdezgette, nagyon alap kérdéseket stb.
Mikor próbaerettsegi szóbeli volt nálunk akkor is előttem osztalytarsam 1 percig ha beszélt magától és a tanárom meg 10 percig kérdezgette, nem mondta hogy húzzon új tételt vagy bármi. Egyébként közben nem szólnak bele, csak a végén mikor már látják hogy befejezted a mondanivalodat, szoktak is kérdezni hogy ennyi volt vagy akarsz e még beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!