Hasznos és/vagy örömet okozó és/vagy kreatív ajándék óvónéninek? Nem kaspó!
"Például egy egyórás masszázs jegynek egészen biztosan jobban örülnek, mint egy kaspónak virággal."
Miért örülne jobban? Mire alapozod ezt a kijelentést? Teljesen egyéni preferencia hogy ki mit kedvel én például biztos nem vetkőznek le egy vadidegen előtt hogy nyomdosson 1 óráig utána pedig semmi emlék ne maradjon az elballagott gyerekekről. Én a személyes holmiknak sokkal jobban örülök amihez köt valami emlék legyen az egy kaspó vagy bármi egyéb. Szívesen nézegetem az apró ajándéktárgyakat mert melegséggel tölti el a szívem még ha "közhelyes" is olyat kapni.
Kaspó :D :D :D
utoljára gyerekkoromban hallottam ezt a szót. 40 éves vagyok. Kinek jut eszébe ilyesmit venni? :D
A masszázs is hülyeség, attól, hogy neked tetszik, a 60 éves Julika néni lehet, hogy el sem megy rá.
A legbiztonságosabb az egy olyan utalvány, amit több helyen is be lehet váltani, pl egy plázában.
Nem ezt írtam. Gondolkozni kifejezetten üdvös. Így kapott az egyik ofőnk nyaralásra utalványt, amire boldogan elment a családdal, repjegyet a másik, mert Angliában él a lánya, és a kertjébe díszfát a harmadik, mert világ életében arra a fajtára vágyott.
De ha nem tudod, mit szeretne az óvónéni, akkor nehogy befizesd egy masszázsra, mert szerintem sokan annál már egy cserépnek is jobban örülnek.
Soha nem értettem azokat az embereket, akik utalványt adnak pénz helyett.
A pénz mindenhol mindenre beváltható, az utalvány csak egy adott üzlethálózatban.
A pénz bármeddig megmarad, az utalvány lejárati idővel rendelkezik.
A pénzt teljesen le lehet vásárolni, de az utalványra általában rá kell fizetni.
Az utalványos vásárlásból nem lehet ÁFA-t visszaigényelni és az ajándékozót is ugyanúgy 27% ÁFA terheli (kivéve: állami utalványok, SZÉP kártya, Erzsébet-utalvány).
A pénzt mindenki szereti, de az utalvány legfeljebb annak okozhat örömet, aki amúgy is pont abban az üzlethálózatban szeretett volna vásárolni valamit.
A pénz semleges, az utalványt viszont nagyon könnyű rossz indulatú utalásként felfogni (pl. egy drogéria ajándékutalvány célzás arra, hogy ápolatlan vagy).
Magyarán: ha az óvónéni nem szereti a kaspókat és nem tudtok semmi más kreatív, személyes ajándékot kitalálni, akkor adjatok neki pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!