Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem mentem be megnézni az...

Ha nem mentem be megnézni az érettségi eredményeket, hogyan tudom meg a százalékot?

Figyelt kérdés

A matekot és az angolt tudom, de a törit, infót és magyart nem. És ma már nem tudom őket megnézni. A tanároktól kell megkérdeznem?

A magyart esetleg még meg tudom nézni, már ha a tanár nem halasztja el/megtartja a konzultációt, mert már kétszer is halasztotta, és a próba érettségit is egy hónap múlva adta ki.

2023. jún. 5. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Osztályfőnöknél kérdezz rá, elvileg neki mindenki eredményeit kell tudni.
2023. jún. 5. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem akarok feszültséget kelteni, csak kérdezem, mert nem tudom: a tájékoztató értekezleten nem mondják meg?
2023. jún. 5. 20:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekunk tavaly előrehozott közép angolon nem mondtak a tájékoztatón. De egyébként osztalyfonok biztos elkuldi neked hogyha írsz neki. Vagy a szaktanarnak is irhatsz, bár ők nem mindig irjak le hogy kinek mennyi lett.
2023. jún. 7. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Vicces, de osztályfőnökünk nem igazán van... (Hosszú történet.) De a szaktanároktól megpróbálom megkérdezni.
2023. jún. 7. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen ok szoktak tudni, nálunk a tori meg a matek tanár hamarabb el is küldte az eredményeket mint a megtekintés:)
2023. jún. 8. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!