Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elolvastátok az iskolai...

Elolvastátok az iskolai kötelező olvasmányokat?

Figyelt kérdés

2023. jún. 2. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Azért pontoznak le mert magát az írást kritizáltad, mint művészetet, ráadásul az egész válaszodból árad a az arrogancia és a lenézés. Nincs azzal baj ha neked nincs szükséged művészetre az életedben, de attól még az egy nagyon értékes és komplikált dolog marad, amit ok nélkül nézel le. Úgy, hogy egyébként látszik hogy fogalmad sincs róla, különben tudnád hogy egy könyvet nem részegen csap össze az író azzal hogy a hasára üt aztán kitalálja hogy akkor ez legyen. Ez évek megfontolt munkája, minden egyes szó amit egy könyvben látsz 20x át lett rágva. És mielőtt ezzel kezdesz el érvelni megint, azok a lányok is írnak akikre ph-n ki szoktad verni, bármilyen kiábrándító is ez, nem csak az általad említett csoport.
2023. jún. 3. 07:47
 12/17 anonim ***** válasza:
5%

"magát az írást kritizáltad, mint művészetet, "

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂

"Nincs azzal baj ha neked nincs szükséged művészetre az életedben, de attól még az egy nagyon értékes és komplikált dolog marad,"

Neked fogalmad nincs a művészetről, csak egy pampogó, modoros, boomer mentalitású, fröcsögő, házmester kaliberű komcsi proli vagy. Művészet r.hadtul nem ott kezdődik, ahol pl. egy alkoholista, mentálisan sérűlt író leül az íróasztalához összeokádni valamit, ami már csak egy letűnt kor nyomorúságos lenyomata, amiből semmi nem következik, és aminek semmilyen érvénye nincs a XXI. századra nézve. Olvasd csak el pl. József Attila Szabad-ötletek jegyzéke versét, ha annyira szereted a "művészetet", kíváncsi lennék mit szólnál hozzá....

"Ez évek megfontolt munkája, minden egyes szó amit egy könyvben látsz 20x át lett rágva."

Vagy inkább az alkohol működése a szervezetben 🤣🤣🤣😂😂😂 Hagyd már ezt a szánalmas béta male dumát. Ott se voltál amikor írta. Honann tudod, hogy esetleg nem drogozott is még aki írta közben? Ha kicsit utánaolvasol némelyik író költő magánéletének mélyebben, mint ahogy tanítják veled kamu magyar órán (tudod ez az igazi műveltség, hogy a dolgok mögé látsz, nem csak azt hiszed el, amit elmomdanak neked), akkor megbizonyosodhatsz róla, hogy lehet az én elképzelésem áll közelebb a valósághoz, mint a tied. Egyikőnk sem ült ott az író asztalánál, amikor írta a könyvet, csak némelyik életmódjából következtetve én jogosan feltételezhetem, hogy egy üveg bor is volt a papír mellett, esetleg némi tudatmódosító szer is xD.

"És mielőtt ezzel kezdesz el érvelni megint, azok a lányok is írnak akikre ph-n ki szoktad verni"

Ezt megkérdezted tőlük, hogy így tudod? 🤣 Tudod én bármikor bármelyik ph-s csajt meg tudnám venni, ha akarnám, itt max te vagy rászorulva a kiverésre, ezért is jött ez a példa, mert magadból indultál ki, modoroskodó stílussal nincs is ezen mit csodálkozni, a csajok az ilyen pampogóktól menekülnek elfele. 😂🤣😂🤣😂

2023. jún. 3. 08:14
 13/17 anonim válasza:
Amúgy az Egri Csillagok nekem sem ment. Talán egyszer mintha elolvastam volna már később, de abban sem vagyok biztos. Pedig ez tűnik az egyik legemészthetőbbnek, olvasni is szerettem mindig, de ez nem kötött le, nagyon nem.
2023. jún. 3. 08:43
 14/17 anonim ***** válasza:
10%

"Röviden összefoglalva az a baj, hogy neked se pénzed se műveltséged nincsen. És az egyik gátolja a másikat is :D"

Mondjuk te, akinek a nickneve és a hozzászólása teljesen kongruens egymással, biztos nagyon jól tudod egy anonim fórumon, semmi érdemi infó alapján. 🤡 Imádom, mikor ilyen mezei prolik kb. úgy idétlenkednek egy érdemi tartalommal megírt kommentre, mintha tudnád ki vagyok. Jeles diplomám van két karról is, de verjed csak magad nyugodtan a saját ürülékedben fetrengve, a kapálózás az megy neked. 🤣

2023. jún. 3. 08:51
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
#13 Engedd el. Egy olyan emberrel sem érdemes veszekedni, akinek a beta/sigma/alpha male fogalom elhagyja a száját. Aki "veszi a nőket" azzal meg pláne nem. Egy ilyen érzéketlen és materialista ember nem is lep meg, hogy magasról le... a könyveket meg a művészetet, tekintve hogy ahhoz lélek és érzelmek kellenének. Kár hogy azt pénzért nem lehet megvenni.
2023. jún. 3. 10:01
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Megnéztem filmen. Egy hármast összekapartam velük. Nekem nem kellett több. Szeretek olvasni, de a kötelező olvasmányok 99% unalmas sz*r. Az 1% pedig a Pál utcai fiúk.
2023. jún. 3. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:
86%
Én is csak filmben néztem meg, olvasmánynaplót készítettem. Az általános iskolai kötelező olvasmányok közül az Egri csillagokat, a középiskolaiból pedig az Antigónét (azt is csak azért olvastam, mert rövid volt). A többi könyvbe bele se néztem.😅
2023. jún. 3. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!