Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha más írja meg helyettem a...

Ha más írja meg helyettem a szakdolgozatomat, akkor a védésnél könnyen lebukhatok?

Figyelt kérdés

Ugye előre megkapjuk a szakdolgozatról a kérdéseket.

Ha azokra a kérdésekre alaposan felkészülök, akkor lebukahatok?

2023. jún. 2. 18:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10%

Ezt a sok bullshit modoros baromságot, mindenki mekkora nagy szent ember 🤣🤣 sose puskáztatok, jó emberek vagytok 😂

Egy átlag alapszakon, még a kicsit komolyabbakon is sosincs prezentáció, védés is sokszor elmarad, nálunk kb vizsgán fel sem tettek szakdoga kérdéseket. Ha feltesznek is, olyanok vizsgáztatnak, akik el se olvasták, gondolom mindegyik nagyokos tisztában van vele, hogy több száz hallgató 50 oldalas szakdogáját senki nem olvassa el a konzulensen kívül. Ha fel is tesznek kérdéseket, kb mindegy mit válaszolsz rá, úgyse néznek bele, meg általában olyanokat tesznek fel, amit egy szakmunkás is megválaszol, akinek köze nincs hozzá. Pl. nálunk valaki pénzügyi politikáról írt, egyik kérdés az volt, hogy hol van az MNB székhelye. Kb ilyen szintűre kell gondolni. 🤣 Meg mi a véleményed róla stb. Erre meg szubjektív válasz....

Értem én, hogy modoroskodunk, véletlenül se csalásra biztatom, ha teheti írja meg magától, az a tiszta, csak ne modoroskodjunk már felelsegesen fröcsögve mint egy vén maradi nagyokos 😂

2023. jún. 2. 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:
8%
Elöző (19:48) vagyok. Viszont amennyire semmire nem veszik, és kb ingyen 5-ös négyeseket adnak, simán összehánynék magamtól valami szakdogát a helyesben, az a tiszta ha te írod. Mert mielőtt félreérted, nem csalásra bíztatlak, nekem csak a modoroskodásból van elegem, erre reagáltam
2023. jún. 2. 19:54
 13/23 anonim ***** válasza:
46%

"Ezt a sok bullshit modoros baromságot, mindenki mekkora nagy szent ember 🤣🤣 sose puskáztatok, jó emberek vagytok"

Bocs, én sosem süllyedtem odáig, hogy puskázzak. Minden tanulmányt (dolgozatot) magam írtam az első betűtől az utolsóig, minden dolgozat az akkori valós tudásom volt. Tudom, ritka idióta állatfajta vagyok, de nekem még van gerincem... Sajnos ez az adottság ma már sokat nem jelent, ide süllyedt a modern civilizáció...

Ha te megelégszel egy hányadékkal, egy sz...ral, amihez közöd sincs, mondván, úgysem kérdeznek bele, azzal magadról állítasz ki bizonyítványt... Mint mondtam, a modern civilizáció már elvesztette a gerinc iránti igényét... de a Face, az app, az okosteló, a sok like... legyen meg, a gerinc nem számít...

2023. jún. 2. 20:11
 14/23 anonim ***** válasza:
7%
#13 mert te biztos egy pattanásos pápaszemes kis stréber gyerek vagy 🤡
2023. jún. 2. 21:08
 15/23 anonim ***** válasza:
7%

Kifejtem hosszabban is a reakciómat a válaszodra #13:

"Bocs, én sosem süllyedtem odáig, hogy puskázzak. Minden tanulmányt (dolgozatot) magam írtam az első betűtől az utolsóig, minden dolgozat az akkori valós tudásom volt."

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

"Ha te megelégszel egy hányadékkal, egy sz...ral, amihez közöd sincs, mondván, úgysem kérdeznek bele, azzal magadról állítasz ki bizonyítványt"

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

"Mint mondtam, a modern civilizáció már elvesztette a gerinc iránti igényét... de a Face, az app, az okosteló, a sok like... legyen meg, a gerinc nem számít..."

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

"ritka idióta állatfajta vagyok"

👍👍👍👍👍👍👍

2023. jún. 2. 21:11
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
De nagyon menő itt valaki...
2023. jún. 2. 21:39
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Sztem frappáns válasz volt, vissza is olvastam, miután megírtam, annyira tetszett xD. Még egyet is értettem veled az utolsó idézett szakasznál.
2023. jún. 2. 21:43
 18/23 anonim ***** válasza:
3%

Nem kapod meg előre a kérdéseket.

De a tanárok nem feltétlenül értik a szakdogádat, legalábbis nálunk csak a témavezetők értették a témákat, trhát könnyűt kérdeznek, vagy olyat, amire nem kell tudnod a választ. Nálunk így volt

2023. jún. 3. 16:01
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Pedig sok helyen előre megkapják
2023. jún. 3. 16:09
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
"(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)"
2023. jún. 10. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!