Azok akik duális képzésre járnak egyetemen ti mennyit kerestek?
@1
Azt megkérdezhetem melyik egyetemre jársz?
Meg van határozva, hogy mikor kell menned. Például nyáron nyomni kell, kb. augusztus közepétől szeptember valahanyadikaig van egy 3-4 hetes szüneted.
Évközben meg meg van határozva, hogy mikor kell menned, de közben a vizsgaidra is készülnod kell. Szóval nem úgy van, hogy egyik héten egyetem, a masikon munka.
@4
Nekünk azt mondták duális nyílt napon, hogy átlagosan egyetem alatt heti 1-1,5-2 napot kell menni (ahogy az órarend engedi), nyáron pedig 3-4 napot. Egy évben van 20 nap amit kivehetünk szabadságnak akkor amikor szeretnénk, vizsgák alatt pedig nem kell bemenni (nem a szabadnapból jön le). Ugyanakkor több helyen van lehetőség a munkaidőd 50%-át homeofficeban tölteni ha már belejöttél a melóba. Bár lehet ez a % munkahelytől függ, nem vagyok ebben biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!