Mi a következménye annak, h ugyanazt a tárgyat különböző félévekben felvettem de nem mentem el rá?
Figyelt kérdés
Tudom ajánlatos TO-t keresni ezügyben, de sajnos jelenleg nem tudtam elérni őket. Az a helyzetem jogi egyetemen (PTE) hogy az egyik felevben felvettem a romai jogot es nem mentem el vizsgara, utana egy masik felevben szinten felvettem es arra sem mentem el ( sajnos az egyik alkalommal nem jelentkeztem le idoben, masik alkalommal munka miatt nem tudtam megjelenni ami hirtelen jott kozbe, de ez az en saram nyilvan). Most ott tartok h ugyanabbol a targybol van 2 elszalasztott vizsgam ,,nem jelent meg” statusszal. A vizsgaszabalyzatban az van h megszunik a jogviszony ha azonos targybol a sikertelen javito es ismetlo javito vizsgak szama eleri az 5-ot. Ebbe beletartozik az is ha nem jelentem meg vagy csak arra vonatkozik ha megbuktam volna? Illetve most az egesz 5 evre elcsesztem ezt a 2 alkalmat h nem mentem el vagy csak az adott felevre? Koszonom a valaszokat!#egyetem#vizsga#jogasz
2023. máj. 31. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!