Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik egyetemet jelölnétek...

Melyik egyetemet jelölnétek első helyre a helyemben?

Figyelt kérdés

A egyetem: fővárosban van, ahol rengeteg a lehetőség és tudnék is dolgozni abban a szakmában suli mellett amit végzek, plusz előbb vagy utóbb úgy is Pesten telepednék le és akár már most elkezdhetném kialakítani itt az életem ha felvesznek. Egyetlen hátrány hogy kevés a jelentkező a Mesterszakra amit jelöltem összesen 4-en vagyunk és nem minden évben indítják el, ami miatt az is kérdéses, hogy a képzés mennyire jól kidolgozott, a tanárok jól tanítanak e, rendelkeznek e elég tapasztalattal.

B egyetem: kisebb város, kevés lehetőséggel, úgy sem fogok itt maradni a későbbiekben, és a számokhoz kapcsolódó munkában sem tudok elhelyezkedni. Viszont a képzést itt tuti indítják és a tanárok is tapasztaltak, mivel itt kb minden évben indítanak ilyen mestert.

2023. máj. 31. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok. Emiatt megyek külföldi msc-re.

Amúgy talán inkább pest akkor. Igen, én Bsc választás előtt hasonló helyzetben vidéket választottam, és nem bánom. De ha csak annyival jobb hogy "kb minden évben indul" az nem sokkal több. Ha fontos a területeden a szakmai tapasztalat, akkor mindenképp Pest

2023. máj. 31. 08:44
 2/4 NTBS ***** válasza:
13%
Vidéki város. Ott elindul, végzel, aztán Pest.
2023. máj. 31. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Budapest vagy külföldi msc ahogyan a 2-es írja. Kizárt, hogy mesterszakra vidékre menjek.
2023. máj. 31. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mind a kettőre jelentkeznék, és amelyikre felvesznek, azt kezdeném el. De a "tanítanak e, rendelkeznek e" kötőjeles. Tanítanak-e.
2023. jún. 1. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!