Mi az a diploma típusa a neptunban?
srry még új vagyok a felsőoktatásban, és erre még nem találtam választ. tehát a neptunomban van a képzési adatoknál olyan hogy "diploma típusa: ET" ez mit jelent vajon? van többféle diploma típus? és milyenek? lehet érdektelen a kérdés de annyira idegesít hogy sehol se találok rá választ.
Első körben: tegyél rá nagy ívben :)
Tényleg egészen lényegtelen, ez egy egyetemi belsős kód, mondjuk jelentheti azt, hogy dietetikusi szakon vagy, így EgészségTudományi típusú a diplomád, nem pedig orvosi vagy gyógyszerészi (nem írtad, hová jársz, a tagekből pedig végképp nem egyértelmű, azért egy ilyen légbőlkapott példát hoztam).
A Neptunban tárolt adatok valamennyire intézményenként eltérhetnek (természetesen vannak kötelező részek, amit mindenhol nyilvántartanak), úgyhogy valószínűleg nem sokan tudnak erre válaszolni. Ha tényleg ennyire érdekel, akkor kérdezz rá a TO-n!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!