Manapság ez amolyan "elmegy" kategória, hogy a 17-18 éves fiútanítványok rendszeresen megpakolják a 24 éves tanárnénijüket?
Csak mert a valós életből van az eset ... én halálra röhögöm magam, ez egy dolog, a kedves kis kollegina meg nem tudja, hogy én tudom, mert a srácok elmesélik nekem, de mindig mondom nekik, h ebből olyan botrány lesz egyszer, ha bármi kitudódik ... Persze ez csak még jobban izgatja őket sztem, na meg megnyugtattak, hogy "óó tanár úr, ha tudná, mit csinál az igazgató úr" ...
Egyik nap éppen hármasoztak a kolleginával suli után, ez kész.
Nem kellenek filmek, a valós élet sokkal izgalmasabb, csak ez is egy olyan dolog, ami pontosan az abszurditása miatt nem derül ki soha az életben, és hát minimum azt mondhatom h nem egyedüli eset. Az utóbbi időben azt veszem észre, hogy nem is a férfitanárok kezdenek a lányokkal, hanem a fiatalabb nők a srácokkal. Csak mert az előző gimimben is pl az "igazgató kartársnő" imádta a "friss húst" (a srácok fogalmaztak így). Még csak nem is nagyon titkolta.
Eszméletlen.
Mit szóltok hozzá? Napjaink gimnáziumai :-D :-D
16:24
na igen, és ha főleg annak a 22 éves csajszinak is nagyon izgi a fiaalabb srác, akkor ...
egyébként nem értem aki írta, h kicsapták a suliból, mert azóta kérdeztem ügyvédet, és azt mondja, 14 év felett ugyan semi se tiltja, lehet 50 éves is az illető, az más kérdés, hogy a sulinak nem tetszik, de jogilag nem lehet kikezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!