Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ebben a...

Mit tudok tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Az alap szitu az az, hogy elküldtem a konzulensemnek egy dokumentumot, amelyet neki el kellett előbb fogadnia, hogy feltölthessem. Többször is visszaküldte, hogy nem jó, amivel semmi probléma nincsen hisz most csinálok ilyet először, nyilván vannak benne hibák. Utoljára elfogadta, így feltöltöttem. Pár nap múlva jön egy email, hogy elutasította a szaktanszék. Mire a konzulensem válasza az volt, hogy fogalma sincs mit kéne csinálni, mert ilyen még nem történt. Utána nemsokkal jön egy email, miszerint megnézte a dolgozatomat (hát b+ időben...) és hogy az általa megfogalmazott kéréseknek (jelzem, kettő darab észrevétele volt, amelyet ki is javitottam) illetve a honlapon szereplő kritériumok szerint véleményem szerint megfelel e a dolgozatom? Itt felmerül a kérdés, hogy a tanár úr mégis miért fogadta el, ha most meg ilyenekért pampog, hogy nem jó? Ebből csak arra tudok következtetni, hogy meg se nézte, csak elfogadta. Így ebben az esetben véleményem szerint ez már nem az én problémám, hiszen ő már elfogadta, késznek nyilvánította. Nyilván ki fogom javítani, mert előbb utóbb csak végezni szeretnék már, de ti mit csinálnátok a helyemben? Gondoltam rá, hogy visszaírok neki egy szép kerek email, hogy legyen olyan szíves mondja már meg nekem, hogy akkor miért fogadta el, ha nem jó? De őszintén nem igazán merek beleállni, tekintve, hogy a munkakapcsolatunk ezzel nem szakad meg és kénytelen lennék a továbbiakban is beszélni vele és már szerintem így is eléggé szívat nem tudom meddig terjed ki a hatásköre ha én most leírom neki az őszinte véleményemet...

2023. máj. 22. 14:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!