Aki esti tagozaton tanult felnőttként szakmát és nem itthon helyezkedett el, neki is vissza kellett fizetnie a tandíjat?
Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 08:36
1/2 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Ez nem csak egyetemre vonatkozik?
Volt ilyen eseted?
2/2 A kérdező kommentje:
Konkrétan még én sem hallottam ilyen esetről. Bár mondjuk elég kevés ismerősöm van, aki esti tagozaton tanulna szakmát.
Viszont nem értem, hogy akkor miért végezne valaki felnőttként szakmát fizetős iskolában, hogyha elméletileg két szakmát ingyen is megtanulhatna. Ezért feltételeztem, hogy akkor ott is ki kell tölteni egy tanulmányi szerződést, ami tartalmazza, hogy ha nem itthon dolgozik utána, akkor vissza kell fizetni. De ez csak feltételezés, nem tudom, azért is írtam ki a kérdést.
2023. máj. 20. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!