Mikor kapom meg a tanulmányi ösztöndíjat?
Konstruktív jelleggel mondom hogy 3,57 az borzasztóan alacsony átlag... ha én ilyen alacsony átlagot produkáltam volna el sem fogadom az ösztöndíjat. Mondjuk erre nem fognak sokat fizetni az fix, veszel 2 üveg üdítőt és el is költötted az egészet.
Nekem egyébként havonta utalták (március és októbertől 6 hónapon át) az ösztöndíjat na de nekem volt is mire mert itt olyan magas számjegyek voltak az átlagok hogy addig el sem tudsz számolni.
Az ösztöndíj szakfüggő. Egyes infós szakokon 2-re is jár (ennyire sokan teljesítenek 0-át arányaiban). Nálunk meg 4.5 alatt tuti nem kapsz semmit. (TTK)
Mindenesetre nekünk havonta 10-én utalják márciustól júliusig
Van amúgy egy nagyon érdekes jelenség a társadalomban, amit nárcizmusnak hívnak. Jó dolog a hazudozás, mások elnyomása, manipulálása a saját kisebbségi komplexusod elfedése érdekében, csak aztán jön valaki, aki tényleg igazat beszél és hopp, lerántja a leplet; kiderül a turpisság.
A hatalmas intellektuális készséged (megjegyzem az intellektus nem készség, hanem képesség, hisz nem növelhető, nem begyakorolható készség (!!) szintre, hanem egy veleszületett adottságról van szó) és az orvosi egyetemet LeDoMiNáLó tehetséged ellenére IS képtelen vagy összeszedett, értelmes, nyelvtanilag helyes mondatok alkotására.
Bár tény, hogy egy akkora tálentumnak (igazából írhattál volna simán tehetséget is, hiszen teljesen felesleges csak a saját felsőbbrendűséged érdekében használni az idegen nyelvekből átvett szókat) mint neked, nem szükséges a nyelv helyes használata, hiszen pusztán a jelenléteddel is képes vagy közvetíteni az írásjeleket az olvasók felé.
Lehetne magasabb átlaga a kérdezőnek? Igen. Elvárható tőle? Honnan tudjuk, hisz gőzünk sincs arról milyen élethelyzetben van, milyenek a képességei, egyáltalán mit tanul, egyáltalán az ő választása volt-e a szak, és nem csak elvárásból csinálja. Jár neki az ösztöndíj? Igen. El kellene fogadnia? Igen. Szarul kellene éreznie magát, mert csak 3,57 az átlaga? Nem.
Az orbitális intelligenciáddal figyelembe vehetted volna azt, hogy az embereket nem leszólni, hanem ösztönözni kellene a tanulásra. Most csak 3,57 lett az átlag? Nem baj, csak így tovább. El tudod érni a 4-es, akár 5-ös átlagot is, ha beleteszed a munkát.
Ja, ha már említetted, hogy 7.44-nél is magasabb átlagod volt: küldj róla képet. Érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!