Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem találom az érettségi...

Ha nem találom az érettségi bizonyítványom, kit kell keresnem?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nyilván a volt iskolámat kell felhívnom, de ott kit kell kérnem? Ki intézi ezt?

Azt is tudom, hogy:

“ Az elveszett, megsemmisült érettségi bizonyítványról, tanúsítványról másodlatot lehet kiállítani, a törzslap alapján - olvasható az Oktatási Hivatal (OH) oldalán. A másodlatban mindazokat az adatokat fel kell tüntetni, amelyek az érettségi bizonyítványban szerepeltek. Ha törzslap hiányában mégsem tudnak másolatot kiállítani, akkor a középiskolai bizonyítványban szereplő záradék alapján a vizsgabizottságot működtető intézmény - kérelemre - igazolást állít ki arról, hogy az érettségi vizsgát sikeresen letettétek, és az érettségi bizonyítványt kiállították. “

22 éve érettségiztem, költöztem párszor és egyszerűen nem találom, pedig kormányhivatali ügyek miatt sürgősen kellene. Minden bizonyítványom megvan, csak pont az érettségi nincs.

Kinél kell ezt személyesen kérelmezni intézményen belül?

Köszönöm

N

2023. máj. 11. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Titkárságot kérd, igazgatót, vagy helyettest.
2023. máj. 11. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm!
2023. máj. 12. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!