Mit tegyek ha sokkal rosszabbak a jegyeim mint voltak?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam emiatt de egyszerűen van amikor nem tudom rávenni magam a tanulásra. Előző évben kitűnő voltam, most meg lehet hogy valamiből 3as leszek év végén, ezen kívül kb az összes főtantárgyból 4es.. Nagyon rossz érzés, a szüleim sem örülnek neki. Szerintetek baj ha 9.-ben ilyenek a jegyeim?2023. máj. 9. 21:19
1/5 anonim válasza:
Nem baj, a kamaszkor ilyen Majd javítasz.
2/5 anonim válasza:
Hagyd abba a netezést, meg a játékot és tanulj! ennyi! Sok időt bszol el a semmire! gondolj bele, ha csak napi 2 órát youtubeozol, 2 órát játszol, az napi 4 óra, egy héten 28 óra, egy hónapban több, mint 100 óra! 100 órát elbsztál a semmire, másoknak gyártottad a pénzt (mert pl youtube nézéssel ezt csinálod), vagy akár játékkal is. 100 óra alatt egy alap nyelvtanfolyam meglett volna! Vagy bármit megtanulsz az adott anyagból az iskolában! Aztán 30 évesen meg csak sírsz majd, hogy gyártósor pozitív vagy és csak redves 4-600ezret keresel havonta, ami lószr! (1000-1500 euró az mi? Odakint az alap is 2000-től kezdődik egy takarítónak). Magyarul fiatalon megszakadni, tanulni, aztán 25-30 éves kortól meg élvezni az életet!
3/5 anonim válasza:
Mi keresel az oldalon, ha nem vagy még 16 éves? Nem csak egy lusta disznó vagy, de még egy hazug állat is, mert bekamuztad, hogy elmúltál 16 a regisztrációkor?
4/5 anonim válasza:
A kilencedikes gyenge bizonyítvány még nem gáz. Jó lenne ha szeptembertől nem lennél ilyen lusta!
5/5 A kérdező kommentje:
Kedves 3., azért, mert sok tantárgyból 4es leszek nem hiszem, hogy lusta disznó lennék, és hazug állat sem, évvesztes vagyok és idén lettem 16. Mielőtt ilyet írsz, kicsit gondolkodhatnál. Csak azért írtam ki ezt a kérdést, mert szerettem volna tippeket kapni, hogyan legyen több motivációm, bármi építő kritikát elfogadtam volna.. Na mindegy.
2023. máj. 11. 19:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!