Töri írásbeli érettségi készülés nélkül?
Köszi a választ, de mint írtam, itt kifejezetten az írásbeli részre gondolok:)
A szóbeli miatt ráérek következő héten aggódni
Én tavaly érettségiztem, töriből voltam a leggyengébb (tényleg kb semmit sem tudtam belőle). Van ott annyi forrás meg a tanárom is azt mondta, hogy kb szövegértés kell és meg van a kettes. Amúgy a szóbelin a Magyarország a második világháborúbant húztam és tényleg de tényleg egy szót sem tudtam volna ha nem lettek volna források és most is hálás vagyok a tanáromnak amikor oda jött hozzám amikor kidolgoztam a tételt és öntött a poharamba vizet és egy mondattal segített, hogy az xy valamilyen levelet írt és azt ne felejtsem el mondani. Szóval a törit tudtam a legkevésbé és az lett a legjobb (talán 58% az írásbeli és a szóbelivel együtt)
Szóval ha nem vagy analfabéta akkor simán meglehet.
Hát a megye egyik, ha nem a legerősebb gimijébe járok, végig 3-4es voltam töriből, de azért ebben benne van az, hogy ha lehetett csak puskáztam..
A törit nagyon mem szeretem, inkább matekos agyam van
De most megcsináltam egy feladatsor első részét, az esszéket nem, és 27 pontom lett szóval valahogy biztos összehozom
Köszi a valaszokat
Az 2es, de még az esszékkel is szereznék vagy 10pontot szerintem
Meg a szóbelivel még azt fel tudom húzni majd
De nekem töriből tényleg csak az a lényeg hogy átmenjek, a többi tárgyból jó vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!