Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha mindenből megtudtam írni a...

Ha mindenből megtudtam írni a próbaérettségit 2-esre, akkor nem kell féljek a rendes érettségitől sem?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A próbaérettségit általában egy korábbi rendes érettségiből szoktátok írni. Az hogy az egyikben elérted a kettesnek megfelelő százalékot, nem jelenti, hogy egy másikban ne lenne esetleg hármasnak vagy egyesnek megfelelő ugyan az a tudásszint.

A százalékok lényegesebbek. Ha neked valamilyen oknál fogva csak a 25% elérése a cél, akkor nem kell félni.

2023. máj. 4. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Kizárt, hogy magyarból le tudj érettségizni, hiszen még az igekötős igék helyesírása sem megy, ami ált. isk. 3. osztályos anyag.

(Gyengébbek, idióták kedvéért: meg tudtam írni és nem "megtudtam". So proli.)

2023. máj. 4. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Félned egyébként sem kell. Nem fog megenni :)

A kettest el lehet érni izomból, de legrosszabb esetben a tanárok átrugdosnak a szóbelin (feltéve, hogy elérsz 12%-ot).

Bár a #2 válaszolónak abban igaza van, hogy illene tudnod az igekötők helyes használatát, ha már érettségizni szeretnél, azonban azt is tegyük hozzá, hogy helyesírás miatt legfeljebb 15 pont veszíthető, szóval ha pocsék a helyesírásod, akkor is lehet 5-ös az érettségid.

2023. máj. 5. 01:55
 4/6 anonim ***** válasza:
71%
Egyáltalán nem, a próbaérettségi általában jóval nehezebb, hacsak nem egy régebbit irtok. Például nekem 48 lett a matek, de a régebbieket 70 körülire írtam.
2023. máj. 5. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ha mindenből megtudtam írni a próbaérettségit 2-esre, akkor nem kell féljek a rendes érettségitől sem?"

Milyen "a próbaérettségit"?

Mennyi idővel az érettségi előtt?

Hány megoldott érettségi feladatsorral a hátad mögött, amelyekben tantárgyanként átlag milyen eredményt értél el?

Milyen előélettel, tehát hányas vagy a különböző tantárgyakból?

2023. máj. 5. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

"a próbaérettségi általában jóval nehezebb, hacsak nem egy régebbit irtok"

Ami jóval nehezebb, az valami más, nem próbaérettségi.

2023. máj. 5. 11:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!