Ha mindenből megtudtam írni a próbaérettségit 2-esre, akkor nem kell féljek a rendes érettségitől sem?
A próbaérettségit általában egy korábbi rendes érettségiből szoktátok írni. Az hogy az egyikben elérted a kettesnek megfelelő százalékot, nem jelenti, hogy egy másikban ne lenne esetleg hármasnak vagy egyesnek megfelelő ugyan az a tudásszint.
A százalékok lényegesebbek. Ha neked valamilyen oknál fogva csak a 25% elérése a cél, akkor nem kell félni.
Kizárt, hogy magyarból le tudj érettségizni, hiszen még az igekötős igék helyesírása sem megy, ami ált. isk. 3. osztályos anyag.
(Gyengébbek, idióták kedvéért: meg tudtam írni és nem "megtudtam". So proli.)
Félned egyébként sem kell. Nem fog megenni :)
A kettest el lehet érni izomból, de legrosszabb esetben a tanárok átrugdosnak a szóbelin (feltéve, hogy elérsz 12%-ot).
Bár a #2 válaszolónak abban igaza van, hogy illene tudnod az igekötők helyes használatát, ha már érettségizni szeretnél, azonban azt is tegyük hozzá, hogy helyesírás miatt legfeljebb 15 pont veszíthető, szóval ha pocsék a helyesírásod, akkor is lehet 5-ös az érettségid.
"Ha mindenből megtudtam írni a próbaérettségit 2-esre, akkor nem kell féljek a rendes érettségitől sem?"
Milyen "a próbaérettségit"?
Mennyi idővel az érettségi előtt?
Hány megoldott érettségi feladatsorral a hátad mögött, amelyekben tantárgyanként átlag milyen eredményt értél el?
Milyen előélettel, tehát hányas vagy a különböző tantárgyakból?
"a próbaérettségi általában jóval nehezebb, hacsak nem egy régebbit irtok"
Ami jóval nehezebb, az valami más, nem próbaérettségi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!