Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek az érettségi...

Szerintetek az érettségi hetében van értelme tételeket tanulni vagy írásbeli után pihenjek délután? Kevés lesz az idő az emelt szóbeliig kevesebb mint 3 hét és nem akarom hogy túl sok legyen egyszerre de azt sem hogy emiatt az írásbeli bánja hogy ..

Figyelt kérdés
nem pihentem semmit . Szerintetek?

2023. máj. 2. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Corvinus nemzetközi gazdálkodás van első helyen, de jelöltem meg az elte-t, bme-t, bge-t is.

Angolbol csináltam, de azt még ősszel 😅 te pestre tervezel jogra menni? A héten még lesz egy francia közép érettségi mint választott tárgy, de enis készülök a szobelikre

2023. máj. 23. 21:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Hű akkor te azért már valamivel előrébb vagy . Minusz egy érettségi . Igen Pestre szeretnék menni . ELTE Pázmány vagy Károli. A Károli államiban bízom vagyis bíztam eddig . De rájöttem hogy egy ilyen torivel mármint ha jól érzem valószínűleg cseszhetem az államit. Amúgy nincs kedved esetleg privátban folytatni ezt a beszélgetést ? Lehet úgy egyszerűbb lenne .
2023. máj. 23. 22:04
 13/13 anonim ***** válasza:
De beszelhetunk persze
2023. máj. 24. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!