A cukrász vagy a pincér szakma éri meg jobban?
9.-ben vagyok vendéglátás irányzatban, most júniusban fogok vizsgázni 3 szakmából: Pincér, cukrász, szakács. Eddig cukrász szerettem volna lenni, mert hiába nem szeretem annyira az édességeket, szívesen csináltam volna ötletes sütiket, tortákat, stb. Viszont nem igazán szerettem meg a gyakorlaton amiket kellett csinálni, e mellett nem nagyon kedvelem a konyhán belüli hierarchiát és a hasonlókat, plusz azokat az embereket az osztályomból akik szintén cukrászok akarnak lenni, és még a cukrász tanárom is nagyon nem kedves és szigorú.
A pincér szakmán belül szívesen lennék főleg pultos, tetszenek a koktélok és kávék csinálása és az hogy sok embert ismerhetnék meg, e mellett a tanárom is nagyon kedves és szerethető tud lenni. Viszont nem tudom, hogy mint maga a felnőtt szakmai világban, melyik az a kettő közül, ami jobban keresettebb, jobb a fizetés, stb? (A szakács egyáltalán nem érdekel)
“ nem nagyon kedvelem a konyhán belüli hierarchiát ”
A pincér szakmában aztán kőkeményen ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!