Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy döntenétek a helyembe,...

Hogy döntenétek a helyembe, melyik hetet hagynátok ki?

Figyelt kérdés

Jövő héten nem lesz semmilyen ZH, házi, kisZH, semmi, csak gyakorlatok és előadások. A félév során a gyakorlatról maximum 3 alkalommal lehet hiányozni, ha 3-nál többször hiányzok, akkor automatikus bukás a tárgyból.

Eddig már 2 alkalommal hiányoztam, tehát még 1 alkalmam van. 1 hetet mindenképp ki akarok hagyni.

Jövőhéten hétfőn munkaszüneti nap lesz, így hétfőn nem kell bemenni, illete mint említettem nem is lesz semmilyen ZH, így a jövőhetet kitudnám hagyni, ez lenne az egyik opció.

A másik opció pedig az, hogy a félév utolsó hetét hagynám ki, azon a héten csak 1 ZH lesz, de az online van, tehát azt megtudom írni otthonról.

Az utolsó hét után szokott lenni póthét, itt sajnos be kell mennem mert rosszul vettem fel a tárgyaimat és van olyan tárgyam ahol a ZH időpontok ütköznek, ezért az egyikből pótra kell mennem.

Szerintetek melyik hetet hagyjam ki, hagyjam ki a jövőhetet és utolsó héten maradjak ott, amikor már nem lesz semmi csak egy online ZH, vagy pedig az utolsó hetet hagyjam ki?

2023. ápr. 24. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért szeretnél kihagyni egy hetet?

Amúgy én biztos nem az utolsó hetet hagynám ki, főleg ha lesznek ott olyan tárgyaid amiből vizsgázol, hátha mondanak valami hasznosat.

2023. ápr. 24. 14:37
 2/4 A kérdező kommentje:

Ha utolsó hetet nem hagyom ki, akkor sem fogok bemenni semmire, csak ott leszek, hogy meglegyen a jelenlét.

Azért akarom kihagyni, mert sokkal jobb érzés otthon lenni és otthon jobban is tudok tanulni

2023. ápr. 24. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából vettem fel tesit, 2-t már ellógtam, 3-at lehet, tehát csak a tesire mennék be, ha ottmaradnék
2023. ápr. 24. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mindig az utolsót hagytam ki. Mert gyakorlatból már csak 1 hiányzási lehetőséged van, és bármi történhet. Nem kockáztatnék.
2023. ápr. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!