Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez sikerülhet?

Buksi1995 kérdése:

Szerintetek ez sikerülhet?

Figyelt kérdés
Angolból most fogok érettségizni. Soha nem tanultam angolt, de a suliban amiben az utolsó évemet járom ott csak angolból lehet érettségizni. Valamennyire filmekből/zenékből tudok, de kb ennyi. Szerintetek ilyen kevés tudással meg tudom írni úgy az írásbelit hogy ne bukjak meg?

2023. ápr. 19. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen,ez segíthet,meg esetleg,esténként hallgass angol leckéket,de ha érettségizel,bár nem tudom milyen szinten ne csak az ilyen alapszavakat,hanem különböző nyelvtani formákat,ragozásokat,nagyon sok nyelvhez képest a világon az angol elég egyszerű nyelvtanilag,ha a kiejtést nem vesszük bele. Szurkolok,sok sikert.
2023. ápr. 19. 23:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2023. ápr. 19. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:
A nyelvtant mindenképp nézd át tüzetesen, mert filmekből max szlenget tanulsz, nem a szabályok pontos alkalmazási módját.
2023. ápr. 20. 00:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Angolból most fogok érettségizni. Soha nem tanultam angolt, de a suliban amiben az utolsó évemet járom ott csak angolból lehet érettségizni. Valamennyire filmekből/zenékből tudok, de kb ennyi."

Amelyik suliban lehet érettségizni angolból, ott tanítanak is angolt. Akkor neked miért nem voltak angolóráid? És honnan vannak meg az év végi jegyeid angolból? Ha nincsenek meg, hogy jelentkezhettél érettségire?

2023. ápr. 20. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!