Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen nehéz az érettségi...

Milyen nehéz az érettségi vizsga? Májusba vizsga és kiváncsi vagyok mennyire nehéz mert elégé izgulok.

Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
milyen atlagu tanulo vagy? mitol felsz a legjobban?
2023. ápr. 16. 21:55
 2/7 A kérdező kommentje:

2,37.

irásbelitől(minden tantárgy)

(2 éves érettségire járok)

2023. ápr. 16. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:
*3,27 az átlagom
2023. ápr. 16. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A korábbi érettségi feladatsorok nyilvánosak, tölts le egyet és írd meg.

[link]

Eléggé szubjektív, hogy kinek mi a nehéz. Szerintem a közepek lazán teljesíthetőek, de nem biztos, hogy te is így fogod érezni. Inkább nézz meg 1-1 feladatsort mindegyik tárgyból és döntsd el, hogy számodra nehéz volt-e.

2023. ápr. 16. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha csak átrugdaltak idáig még így is menni fog.

1 napot készültem az érettségikre, ami annyit takar, hogy szóbeli előtt elolvastam 100 tételt félig.

5-5-4-4-4

2023. ápr. 20. 04:40
 6/7 anonim ***** válasza:
25%
Az írásbeli pedig könnyebb, mint a szóbeli, attól igazán felesleges félni, sőt, azokra igazából még tanulni se lehet, egyedül gyakorolni a típusokat. Aki eljut az érettségiig általában azon is könnyen túljut, ha pedig az évek során viszonylag szorgalmasan tanultál, a szóbelire se nagyon kell készülni, max 1-2x elolvasni a tételeket.
2023. ápr. 20. 11:10
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Azt mondom teljesíthető. Nyilván van egy nehézségi szintje. Az hogy milyen eredményed lesz az attól is függ, hogy milyen erős iskolában vagy. Én pl. 4,2-4,3 körüli év végi eredmény volt 12.-ben (gyenge színvonalú középiskola) azonban az érettségi az kerek 3 egész lett. Két 4-es, egy 3-as, két 2-es érettségim lett.

A kettest meg lehet ugrani szerintem. De remélhetőleg te jobb képességű vagy nálam. Nem tudom mi a cél, dolgozni szeretnél vagy akarsz még továbbtanulni

2023. ápr. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!