Milyen nehéz az érettségi vizsga? Májusba vizsga és kiváncsi vagyok mennyire nehéz mert elégé izgulok.
2,37.
irásbelitől(minden tantárgy)
(2 éves érettségire járok)
A korábbi érettségi feladatsorok nyilvánosak, tölts le egyet és írd meg.
Eléggé szubjektív, hogy kinek mi a nehéz. Szerintem a közepek lazán teljesíthetőek, de nem biztos, hogy te is így fogod érezni. Inkább nézz meg 1-1 feladatsort mindegyik tárgyból és döntsd el, hogy számodra nehéz volt-e.
Ha csak átrugdaltak idáig még így is menni fog.
1 napot készültem az érettségikre, ami annyit takar, hogy szóbeli előtt elolvastam 100 tételt félig.
5-5-4-4-4
Azt mondom teljesíthető. Nyilván van egy nehézségi szintje. Az hogy milyen eredményed lesz az attól is függ, hogy milyen erős iskolában vagy. Én pl. 4,2-4,3 körüli év végi eredmény volt 12.-ben (gyenge színvonalú középiskola) azonban az érettségi az kerek 3 egész lett. Két 4-es, egy 3-as, két 2-es érettségim lett.
A kettest meg lehet ugrani szerintem. De remélhetőleg te jobb képességű vagy nálam. Nem tudom mi a cél, dolgozni szeretnél vagy akarsz még továbbtanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!