Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan osztanatok be a melot...

Hogyan osztanatok be a melot iskola mellett?

Figyelt kérdés

Segitseget szeretnek kerni.

Heti 2-3 edzest(kondi) szeretnek beosztani heti 16-20 ora munkaval(inkabb 16).

Az otthonom az iskolamtol 30 percnyire van, ahogt az otthonom a melohelyemtol, es a melohelyem az iskolamtol.

Hetfo: 13:45-kor vegzem

Kedd: 14:45-kor vegzem

Szerda: 15:30-kor vegzem

Csütörtök: 14:30-kor vegzem

Pentek: 11:30-kor vegzem.

Szombaton legfeljebb hat ora munkat vallalnek reggelrol, mig a vasarnapot megtartanam pihi napnak, legfeljebb egy kora reggeli edzessel.

Ti hogyan osztanatok be a helyemben?

2023. márc. 27. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:
75%

Szóval a munka egyenlőre szintén nincs megtervezve, csak azt közölted velünk, hogy mikor végzel az iskolában. De amúgy ez már dicsérendő, hogy gimnázium mellett elmész diák melózni.

Szóval 16 óra meló, úgy hogy szombaton is dolgozhatsz. Amennyiben fixen dolgozhatsz 6 órát szombaton, azt vállald el. Szóval marad 10 óra, ha dolgozhatsz 4 órát (feltételezem lehet), akkor inkább 16 helyett 18 órát melóznék, szóval hétköznap 3 nap + szombat reggel. Így osztanám be:

A Vasárnap akkor pihenő nap, tehát a többi 6 nap között kell beosztani.

Szombaton akkor 6 óra meló. Marad 12 óra, az 3x4 óra hétköznap. (Most én is 4 órában dolgozom, szerintem így barátibb, habár nekem egyetem mellett kevesebb az óraszámom amit az "iskolában" kell töltsek.

Szombat: 6 óra meló.

Pénteken szerintem suliból egyből melóba mennék, ha ez megoldható, így délben eltudnám kezdeni a munkát, végeznék 16:00-ra vagy 16:30-ra.

Csütörtök: suli után elmennék kondiba.

Szerda: melóznék 16:00-tól 20:00-ig

Kedd: melóznék 16:00-tól 20:00-ig

Hétfő: kondi suli után.

Szerintem szombaton még egy 3. edzést is beiktatnék este, mondjuk 18:00-20:00-ig.

2023. márc. 27. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2023. márc. 27. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!