Gazdálkodási és menedzsment vagy programtervező informatikus szakon "nehezebb", összetettebb a matek?
a proginfóhoz képest a gazdmen egy babazsúr
tényleg okos emberek buknak ki a proginfóról, a gazdmenre meg olyan emberek mennek, hogy "hát a horoszkópom szerint a közgáz való nekem"
PTI-n van minden szinte.
Analízis 1-2, Valszám, Lineáris algebra, Diszkrét matek, Numerikus matek, igazából szerintem csak idő kérdése és mérnöki szakot csinálnak belőle.
"Analízis 1-2, Valszám, Lineáris algebra, Diszkrét matek, Numerikus matek"
Ez azért elég alap matek, hol van a Differenciálegyenletek, Parciális differenciálegyenletwk, Numerikus modellezés, Statisztika I-II. Kalkulus III-IV, Operációkutatás, Neurális hálózatok matematikai alapjai?
és még a fizika tárgyakat nem is említettem ami javarészt szintén erős matekra épít...
"hol van a"
Nyilván nem soroltam fel mind a kb 40 tantárgyat, de van Statisztika, Numerikus modellezés, Operációkutatás stb.
Kalkulus 3-4 viszont valóban nincs.
Ahogy írtam, van bőven matek, a tananyag fele az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!