Hanyadikos korodig viseltél iskolaköpenyt?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 11:11
11/16 anonim válasza:
egyetemen használtam először. vegyészmérnök vagyok :-P
12/16 anonim válasza:
A 11.58-as nem tudom, miről beszél, természetesen bőven kötelező volt a hetvenes években.
14/16 anonim válasza:
Általános 1-2-3, és talán 4. 1991-ben kezdtem. Nekem semmi bajom nem volt a köpennyel, sőt szerintem 3. osztálytól már nem is volt kötelező, de szerettem hordani.
15/16 anonim válasza:
érettségiig végig viseltem, 2008-ig. Először kötelező volt, aztán már csak ajánlott, de néhány tanár elvárta, úgyhogy volt, aki csak azokra az órákra vette fel, amiket ők tanítottak. Én praktikusnak találtam, mert így nem lett tiszta krétapor a ruhám, meg pl. rajzórán a szén, grafit, festék stb. se az utcai ruhára ment. Ja és mindig volt zsebem :) Azóta se hordom azokat a nadrágaimat, amiknek nincs zsebük, mert utálom, ha nincs hova tenni a zsepit/mobiltelefont. Mellesleg puskázni is könnyebb volt köpenyben :)
16/16 anonim válasza:
Jézusom, nálunk ez nem volt kötelező, sehol!!!! 2009-ben érettségiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!