Kit vettek fel a kisképzőbe?szeretnék megismerkedni azokkal akikekkel egy évfolyamban leszek :D
Hát, én sem nagyon értem ezt a rendszerezést a kiskepzoben, de
Szerintem szobelire csak az elsők között beirt szakokra (1.,2.,esetleg 3.) hívnak be, mert tudják, hogy azokra szeretnél a legjobban menni, és nem veszodnek azzal, hogy a további 4., 5., 6.-szakra is behivjanak, mert az plusz munka, és esélytelen hogy oda bekerulnel, mivel sokadik helyre írtad be.
Szoval... Sztem ezért...
De ha valaki jobban tudja ezt, javítsatok ki:)
És habár a kiskepzo igen népszerű, azért a jelky sem kivétel. Az is egy nagyon jó művészeti iskola, és oda is rengetegen jelentkeznek, és persze, van esélyed bekerulni, de ha 20an vannak előtted... Necces. Vannak olyan emberek is, akik valamilyen okból mégsem a kiskepzobe jelentkeznek,és én nagyobb esélyt látok arra hogy a kiskepzobe fogsz előbb bekerulni, mint a jelkybe.
De bármi megtortenhet persze...
Az a lényeg, hogy ne az alapján válassz, hogy melyikbe esélyesebb bekerulnod, hanem aszerint hogy melyik iskolába szeretnél a legjobban menni. Amire a legjobban vágysz.
Nyomd meg alul a 2-t...
Valamiert oda sikerült a válaszom
Sziasztok!
Képzeljétek, csináltam egy gólyás profilt az instan, kiskep-zooogolyak2023 néven.
Itt is meg tudnánk egymással ismerkedni, kicsit könnyebben, és nem anonim nevekkel:)
Úgyhogy, ha gondoljátok, kovessétek!
Itt a 21-e. Na most lehet izgulni, hogy mikor rakják ki a középsulik honlapjukra az általuk felvetteket. Gondolom Kisképző, Jelky majd 28 körül.
Ezekre kár várni. Esküszöm kifizettetem velük a Xanaxot. (Mindegy, a helyi középsuli talán gyorsan felrakja listáját és a abban nem vagyok benne akkor valamelyik fenti művészeti iskolába bekerültem.) Röhej, hogy a ChatGPT korában így kell informálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!