Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori hogy a...

Mennyire gyakori hogy a gyakornokot átveszik főállásba mielőtt megszerzi a diplomát?

Figyelt kérdés

Ez mennyire gyakori hogy egy gyakornokot úgy vesznek át főállásba hogy a diplomáját még nem szerezte meg?

Vagy inkább várnak vele hogy le diplomázzon?

2023. márc. 14. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mennyire van rá szükségük.
2023. márc. 14. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én saját tapasztalat, illetve ismerősi körben mindenkinél megvárták, míg meglett a diploma, hisz addig is kevesebbet kellett fizetni :D
2023. márc. 14. 09:02
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha akarták, hogy ott dolgozzon, akkor én csak ilyenről tudok. Tekintve, hogy össze-vissza végeznek az emberek, hónap közepén, elején, végén stb., így egyszerűbb pár hónappal előtte felvenni.
2023. márc. 14. 09:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ötből egyszer fordul elő ilyen.
2023. márc. 14. 10:21
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A cégnek az éri meg, ha addig foglalkoztathat gyakornokként, ameddig csak tud. Javasolt neked kézbe venni a sorsod és 3 hónapnál többet nemigen tölteni ilyen pozícióban. A legjobb, ha a próbaidő végével azt tudod mondani, hogy viszlát, mert elfogadtál egy teljes állást máshol. De persze hívjanak bármikor, ha kellene egy jó ember és majd még meglátod. :D
2023. márc. 14. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez adott munkakörtől függ. Az én munkakoromhoz kell a diploma adta jogosultság, szóval nálunk nem volt ilyen. Viszont sokakat átvették főállásba rögtön diploma után. Én anno úgy gondoltam, max. 1 hónapot dolgoznék diplomával gyakornokként, de szerencsére engem is atvettek, amint meglett a papir. Viszont volt hely, ahol 3 hónapot akartak, az szerintem komolytalan.
2023. márc. 15. 06:58
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Hat en fogorvosi utolsó évében mentem el dolgozni egy magán fogászatra de csak ilyen asszisztensi munkákat csináltam általában, némelyik orvos tanított nekem egy s mást de nyilván nem egy betegen, viszont diploma után is maradtam ott mint fogorvos es mar előtte is mondták hogy nem is kérdés számukra hogy szeretnének velem a jövőben is dolgozni.

De attól függ milyen munkakör, gazdasagi szakoknal inkább hogy atveszik, de ott se ez a jellemző, mert ha már atvettek rendes állásba akkor többet kell fizetni is neki stb

2023. márc. 15. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!