Hogyan írjam meg a szakdolgozatomat?
A Témám: A gyermekkönyvek illusztrációi!!Ezen belül kellene válaszanom vmit!Eddig a képes Bibliákból kezdtem el, de nem fogadta el a konzulensem amit megírtam!!!
Ha vkinek volt v van hasonló témája kérem írjon!

Ez nagyon érdekesen hangzik. Megközelítheted pl. úgy is, hogy a 20-40 évvel ezelőtt kiadott gyermekkönyvek és a "kortárs" gyermekkönyvek illusztrációi.
Bálint Endre, Hincz Gyula, Reich Károly, Füzesi Zsuzsa által elképzelt figurák kapcsolódnak az én emlékezetemben egy egy meséhez, mondókához. És a mai gyerekeknek? Nemrég belelapoztam egy vaskos mesekönyvbe, s meglepődtem, mennyire sötét színekkel illusztrálták. Hiába volt részletgazdag és szépen kidogozott minden rajz, valahogy mégis a sötét hátterek maradtak meg bennem... Nem gondolom persze, hogy ez tendencia, de pl. érdemes lehetne összehasonlítani, hogy van-e eltolódás a részletgazdagság, mozgalmasság felé az egyszerűbb vonalas rajzok hátrányára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!