Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudok beülni egy egyetem...

Hogy tudok beülni egy egyetem adott szakának az előadására? Hogyan tudhatnám meg, mikor van, tehát mikor kell mennem?

Figyelt kérdés

Régebben, mikor még elkezdtem az egyetemet (abbahagytam 10 éve) hallottam hogy minden magyar állampolgár ingyenesen meglátogathat, részt vehet, minden elméleti egyetemi előadáson.

Engem nagyon érdekelnének a következők:

építészmérnöki kar előadásai első évben

ELTE olasz szak előadásai első évben

De honnan tudhatnám meg, hogy hova kell menjek, melyik épület, melyik nap, hány órakor?

2023. márc. 4. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, ott hallgató diák, tanár által megtudakolod
2023. márc. 4. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a tanmenetet és válaszd ki a szimpatikus tárgyakat. Keress rá az adott tárgyak oktatóira és írj nekik 1-1 emailt,kérd el az előadások időpontját.
2023. márc. 4. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Hol találhatom meg a tanmenetet például egy első féléves olasz szakra?
2023. márc. 4. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Egyes egyetemek honlapján akar az órarendeket is megtalálod. Ha több kurzus is érdekel, én nem a tanárokat sz*vatnam egyesevel, hanem a tanulmányi osztályon érdeklődnek.
2023. márc. 4. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:
69%

Én az ELTE-n végeztem matematikusként, az ELTE TTK Tanulmányi Osztály által üzemeltetett TO honlapján ingyenesen elérhető / kereshető a tanrend és az előadótermek "órarendje". A keresővel simán le lehet kérdezni, hogy adott előadó mikor és hol oktat vagy az adott előadás mikor és hol lesz megtartva.

Nemtom melyik egyetem építészmérnöki képzésének érdekel az előadásanyaga de elsősorban a hivatalos honlapján néznék szét...

2023. márc. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!