Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lenne munkám vízvezeték...

Lenne munkám vízvezeték szerelőként?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, és van egy főállásom, ami nem fizet annyira rosszul ... àm érzek motivációt egy szakma kitanulására.

Lehet hülyeség ennyi idősen, de szeretnék egy másik forrásból is szert tenni jövedelemre.

A mátrix oktatáson láttam pár képzést, és a vízvezeték szerelő tetszik a legjobban, vagy talán a klímaszerelés, és az asztalos,de fogalmam sincs melyikkel milyen hosszú és rögös az út, melyikkel a legegyszerűbb önálló vállalkozást kezdeni, melyik igényel több tőkét ?

2023. márc. 3. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Alja munka mindegyik, amivel tonkre fogod vagni az egeszseged.

Inkabb egyetem! IT, villamos- es mechatronikai mérnök.

2023. márc. 3. 15:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Kettes voltam matekból. Minden reál tantárgy nehézség volt számomra.
2023. márc. 3. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Akkor a vizvezetek szerelo nem neked valo.
2023. márc. 3. 16:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Víz-gáz-fűtésszerelő vagyok

Munkád az lenne, de a szakmát kitanulni évekbe fog telni.

Én szeretem, vannak árnyoldalai is, de alapjában véve szerelő/építőiparon belül még a jobbak közé tartozik. Ha érdekel és érzel hozzá affinitást, akkor csináld.

2023. márc. 3. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!