Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A szülő bejöhet szóbeli...

A szülő bejöhet szóbeli felvételire?

Figyelt kérdés
Most fog szóbelizni a lányom és nem tudom,bemenetek e vele vagy kint kell várnom.

2023. márc. 2. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem kizárt, hogy bemehetne bárki is! Hacsak nem vagy fideszközeli, mert akkor ugye vinni kell az alkotmányos költséget ilyen helyekre...
2023. márc. 2. 12:03
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Biztos, hogy nem mehetsz be.

Amúgyis csak zavarnád. Ez nem jut eszedbe? Te szereted, ha egy koncentrációt igénylő folyamatnál nézne még anyád is?

2023. márc. 2. 12:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom zavarni,és nyilván,ha megkérne,akkor nem mennék be.Akkor ezek szerint csak ő egyedül mehet be?
2023. márc. 2. 12:47
 4/15 anonim ***** válasza:
91%

Neked ott semmi keresni valód.

Nem kell mindenhová vele menni, bőven elég az ha kint megvárod a folyosón.

2023. márc. 2. 12:48
 5/15 anonim ***** válasza:
38%
Miért mehetnél be? XD végem xD ennyire nyomorék generációt mint ti...
2023. márc. 2. 13:19
 6/15 A kérdező kommentje:
Mivel a lányom előtt nem volt gyerekem,ezért nem tudom,honnan kéne tudnom?És xd örülök hogy neked az vicces,hogy felteszek egy logikus kérdést.
2023. márc. 2. 13:30
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Fogyaték... nálad bement anyád vagy apád a vizsgáidra, ne legyél retardált...
2023. márc. 2. 13:31
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem képes egyedül megfelelni, kell apuci-anyuci a háta mögé, akkor gyártósor pozitív, nem gimnáziumba való! A gimnáziumok mára azért szintet képviselnek, mentális szintet is!
2023. márc. 2. 13:39
 9/15 A kérdező kommentje:
Csak megkérdeztem.Nehogymár a fel legyetek rajta háborodva!A lányom egyedül is be tud menni,szimplán nem kaptam róla tájékoztatást.ENNYI
2023. márc. 2. 13:52
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy manapság a fideszes szülők mennek be a vizsgákra... felvételire! Nem egy hírből hallani, hogy a fideszközeli szülőnek nyitnak egy új vizsgaszobát és meg is van! Nagyon gyanús vagy te nekem, hogy ennyire be akarsz jutni!
2023. márc. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!