Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Nehéz (volt)...

Egyetemisták! Nehéz (volt) tanulás mellett dolgozni?

Figyelt kérdés

Barátommal idén érettségizünk, albérletbe szeretnénk költözni Budapesten. Én egyetemistaként, ő pedig szakot tanulna, azaz neki talán könnyebb lehet dolgozni mellette.

Aki dolgozott suli mellett, mennyire volt nehéz?

Előre is köszi!

2023. febr. 26. 09:00
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Nem nehéz.
2023. febr. 26. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem nehéz, mondjuk szaktól is függ. Néhány egyetemen lehet kérni egyéni tanrendet ha van munkáltatói igazolásod (bár úgy tudom pl ELTE-n nem, és vannak helyek ahol meg meg van adva hogy hány tárgyra kerhetsz). De diákmunkaval te mondod meg hogy mikor legyél beosztava úgyhogy te irányítod a dolgot.
2023. febr. 26. 10:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Én csak másodévtől dolgozok, de azóta szakmait. Nem egyszerű, de nem lehetetlen (most végzősként jóval egyszerűbb). Mondjuk én kolis vagyok, ráadásul vidéken és a szüleim is támogatnak. Én azért dolgozom, hogy legyen tapasztalatom, meg mert érdekel.

Nem volt egyéni tanrendem soha, mindenre bejártam, bár munkahelyen mindig volt homeoffice lehetőségem (volt, hogy csak az) és nagyon rugalmas volt az egész. Nehéznek mondott, de nem túl időigényes (se magolni, sem szöszmötölni/makettezni nem kell, csak gondolkodni) szakon vagyok.

Nem szakmaiból a futárkodás talán a legjobb, mert nagyon rugalmas.

2023. febr. 26. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a harmadik évemben mertem belevágni melóba. Elég kemény szakon vagyok, korábban felelőtlenség lett volna, úgy érzem. De addig is annyi kreditet megcsináltam, amennyit tudtam. Most úgy néz ki, hogy heti 2 nap járok csak be egyetemre, és a többi meló (szakmai, szerencsére).
2023. márc. 1. 08:29
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
81%
Nem. Munka mellett volt nehéz tanulni.
2023. márc. 1. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell dolgozni. Elmész plazmázni, és szarrá keresed magad.
2023. márc. 3. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!