Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ebben a helyzetben?

Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Gimis vagyok, társasházban lakunk, de hamarosan el fogunk költözni, mert ezt nem lehet tovább bírni.

Napok óta folyamatosan fúrnak délelőttől estig, (5-6 órakor szokták befejezni) és borzasztó, hogy emiatt nem tudok tanulni, csak 7 körül. Így nem haladok semmire. Már anyukámnak is elege van, azért fúrnak, mert újítják fel pont az alattunk lévő lakást...

Ilyen hangzavarban nem lehet tanulni :((

2023. febr. 22. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Betartják a házirendet. Nem állhat meg az élet, mert te tanulsz.

Önfegyelem kérdése. A zene nem zavar?

2023. febr. 22. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Ülj be könyvtárba tanulni délután.
2023. febr. 22. 19:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Én csak irigyelni tudlak.

Gimis vagyok én is, érettségi előtt állok. Örülök, ha hazaérek 5 órára, de sokszor még különóráim is vannak, mert készülök nyelvvizsgára is.

Van hogy este 8kor kezdek még tanulni másnapra.

Amúgy ti sosem ujítottátok fel a lakásotokat? Ez ezzel jár. Nem éjszaka hangoskodnak.

Menjél el valahova ha zavar. Könytába például. Ott csend van.

2023. febr. 22. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:
1-es, hát nem tudom, zene nem szokott menni sehol hétköznap, inkább nagyrészt csak hétvégén, de igen az is zavar amikor tanulok.
2023. febr. 22. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!