Ha április 15-én megyek el nyelvvizsgázni, valóban nem fogadják már el azt, ha esetleg sikeres lesz?
Július közepéig lehet feltölteni a nyelvvizsgát felvire, nem április végéig.
Azt nézd meg a választott nyelvvizsgaközpont honlapján, hogy a bizonyítványt mikorra tudják kiállítani, ugyanis az abban szereplő adatokat kellenek a továbbtanuláshoz (az nem elég, hogy megtudod sikerült-e a nyelvvizsga).
Én a LanguageCert oldalát néztem és náluk a májusi vizsgaidőszak az utolsó, aminek a bizonyítványa kész lesz a határidőig.
Július 12.-ig kell feltölteni a felvi-re.
Honnan veszed az április 30.-át?
A felv.hu-n minden le van írva.
3-as kedves!
Onnan, hogy már leírtam, hogy nem találtam pontosan erre vonatkozó adatot, mivel ma mondta egy most vizsgázó, szintén továbbtanuló osztálytársam, hogy olvasta, nem fogadják el már az áprilist, mivel ápr.30-ig meg kell lennie:)
Érted már? <3
Ezért érdeklődtem, mert hol ezt találtam, hol azt, valaki ezt mondta, valaki azt. Ha meg nem tetszik egy kérdés, tovább kell menni :D
De azért irtam, hogy a felvi oldalán minden le van írva.
A jelentkezeskor is nagy betűkkel tájekoztattak az oldalon, de segítségül belinkelem az oldalt.
Ez kb. 3 perc volt megtalálni.
"Ha meg nem tetszik egy kérdés, tovább kell menni"
Inkább megköszönhetnéd neki, hogy (még ilyen reagálás után is!!!) újra segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!