Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Már most 214 hiányzásom van tetejébe úgy hogy minimum 4 azért lett be írva mert osztálytársam úgy is benyögi a nevem hogy ott vagyok.

Lesz egy műtétem ami miatt még hiányzom 6 napot és így ha ezen kívül nem hiányzom többet akkor 251-et fogok hiányozni. Ilyenkor mi lesz? Most azért az 1ért levizsgáztatnak és az összes tantárgyból? Vagy hogy van ez? Mondjuk valószínűleg majd beszélek a tanárommal erről

2023. febr. 22. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Suli, tanár függő. Ha megvan az elég osztályzatod minden tárgyból akkor nagy eséllyel nem csinálnak ebből problémát.
2023. febr. 22. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem anno volt egy osztálytársam, akinek volt valami egészségügyi baja, műtötték is, 250+ hiányzott. Neki elnézték a betegség miatt, nem kellett semmiből sem vizsgáztatni. Szerintem azért ha az ember tényleg komoly betegség miatt hiányzik sokat, műtét, stb, akkor azért elnézőbbek. Mindenképp beszélj róla a tanároddal.
2023. febr. 22. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem lesz belőle gond, és mennyi az az elég osztályzat?
2023. febr. 22. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez is tanárfüggő. Van, aki azt mondja, hogy neki kell minimum 6 jegy, más meg úgy van vele, hogy 3-mal is lezár. Ha beviszed a papírodat a műtétről, azt el kell, hogy fogadják.
2023. febr. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!