Megvesztegetni az oktatót?
Figyelt kérdés
Manapság mennyiért szokták megvesztegetni az oktatókat pl.egy jogsis vizsgánál? Én úgy gondolom, hogy milliók.2023. febr. 18. 12:30
1/4 anonim válasza:
Én úgy hallottam hogy már semennyivel, mert ha kiderül nagyon megvágják az oktatót. Túl nagy a kockázat. Amúgy pedig régen nem a tanulók vesztegették meg az oktatókat hanem fordítva, az oktató mondta hogy mennyit kell neki adni a borítékban hogy sikerüljön a vizsga. Nekem évekkel ezelőtt kb 40 ezerbe fájt
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy manapság, hogy megy, de régen úgy ment, hogy a tanuló megkérdezte az oktatót, hogy mennyit szoktak adni a vizsgabiztosnak, erre annyit mond az oktató, hogy 20-60 ezer, akkoriban ha a vizsgabiztos ha nem kapott pénz akkor halovány esély volt a vizsga teljesítésére.
Úgy tudom manapság ez már nem megy, nagyon szigorú lett a rendszer így már senkitől se várják el a pénzt tehát pénz nélkül is magasabb az esélyed a vizsga teljesítésére.
3/4 anonim válasza:
Nekem azt hiszem 12k volt a vizsgadíj. Nem kellett lefizetni senkit elsőre átmentem, ahogy több ismerősöm is, akik akkoriban csinálták. (2019)
4/4 anonim válasza:
Nekem 1,5 éve van jogsim és egy fillért nem adtam senkinek mégis atengedtek elsőre. De rengeteg ismerősöm adott volt aki 60 ezret is akar. Szerintem ritka gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!