Szerintetek? Köszönöm előre is:)
Tavaly kezdtem a gimit, eddig bejárós voltam viszont nagyon sokszor volt olyan, hogy nem tudtam visszamenni egy délutáni programra (versenyekre, sport versenyekre...), ami viszont nagyon idegesített.
(Egyébként volt már olyan, hogy délre kellett suliba mennem és a buszom viszont 9-re ért be, és későbbi busszal se tudtam menni mivel az fél 1-kor indult volna, tehát egyértelműen elkések.)
Busszal ezt a kis távot fél óra megtennem, viszont a buszaim nagyon rosszul vannak megoldva (van mikor 3 órákat várok csak azért hogy hazaérjek). Gondolkoztam azon, hogy kollégista legyek. Szüleim ezzel nem feltétlen értenek egyet, mivel szerintük itt vagyok a közelben és felesleges koliba költöznöm. (Mivel szerintük képes vagyok arra, hogy egy "kicsit" várjak).
Nálunk kötelező délutáni testnevelés órákon részt venni. (Csütörtökön) hazaérek fél 4-kor, majd van otthon 1 órám és már mehetek is vissza. Megint várhatok a fagyban fél órát, részt veszek a tesi órán, majd fél 8-kor hazaérek. Teljesen fáradtam, és már tényleg azt se tudom melyik világban vagyok. Utána még tanulnom kell. :)
Ráadásul nagyon sokat tanulok, így viszont van mikor éjfél után fekszem le, 5-kor meg kelnem kell, hogy elérjem a 6 órási buszom. Így viszont nagyon keveset alszok, sőt az iskolába is nagyon hamar beérek (később meg nem tudok menni, mert akkor elkésnék). Ennek következtében viszont rengeteg kávét iszok, és volt már olyan is, hogy elájultam, csak azért mert nem voltam kipihenve.
Persze, mondták már, hogy "tanulj kevesebbet". Ezzel az a gond, hogy nagyon maximalista vagyok. :)
(!Nem azzal van a bajom, hogy reggel korán kell kelnem, és esetleg heti kétszer várnom kell órákat, hogy hazaérjek. Hanem a délutáni programok. Nem tudok visszamenni. Ha jövőre fakultációt kell választanom, akkor mit csinálok? Azok nálunk délután vannak, tehát vagy itt maradok, várok 3 órát, vagy egyszerűen nem jövök vissza rá. :)!)
Próbáljam meggyőzni a szüleimet a kolival kapcsolatban? (Ha igen, mivel?) Vagy szerintetek is felesleges? :)
Igen, tudnak.
A véleményüket pontosan nem tudom de az nyilvánvaló, hogy nem szeretik ha kávézok vagy ha nem alszok eleget. Viszont ez még tavalyi eset, hogy ájulás volt a következménye és azóta nem fordult elő többször.
Ezek szerint nekik ez nem elég indok, őszintén szólva, nem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!