Tanítóból hogyan válhatnék hittan vagy erkölcstan tanárrá?
Végzettséggem: tanító BA, angol műveltségterülettel
Hallottam, hogy a mesterképzésen lehet továbbszakosodni tanárrá. Valaki esetleg tudna róla mondani több információt? Hány féléves képzés lenne? Tényleg lehetséges?
23/L
11. "Nem vonatkozik, nem tudom, honnan szerzed ezeket a téves ismereteket."
Nem csak onnan, hogy szakmabeli vagyok, hanem onnan is, hogy most kíváncsiságképpen rákerestem, és íme. NEM a hivatalos központi eljáráson keresztül megy a felvételi az MA képzésre.
Idézem, 3. oldal alján:
IV. Felvételi jelentkezés módja
A jelentkezés és a felvételi a központi eljárástól függetlenül, BELSŐ FELVÉTELI ELJÁRÁS KERETÉBEN TÖRTÉNIK. Jelentkezni online felületen kell az alábbi linken (megj: NEM a felvi.hu-n...)
Még kérdés?
Ezeket könnyű elvégezni viszon értelük sem sok van, behozták a tantervbe, de a tanárok sem igazán értik, hogy minek, még olyan tanárral is beszéltem aki ezt tanítja, persze mellette van még 2 komoly szakja és ő is csak mosolygott rajta.
De ez van, most kötelező, hála istennek egyetemeken még nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!