A krediteknek van "lejárati idejük"? 2014-ben elkezdtem egy képzést, amit 3 év után abbahagytam. Viszont úgy döntöttem, újra megpróbálom, és folytatom. El tudom még fogadtatni a krediteket? Meddig érvényesek?
2.
Vannak egyetemek ahol 5 év után már nem fogadják el.
Még kell kérdezni a sulit.
"Egy telefont kéne ejteni a TO-ra vagy bemenni személyesen"
Az itt nem szokás még az nem biztos, hogy megbízható.
A gyakori anonim válaszok bezzeg!
4
Haha igen. Egyetemenként eltérő szabályozások vannak, annak ellenére, hogy a felsőoktatási tv. azonos, de az is csak sok esetben a kereteket határozza meg.
Pedig a TO tapasztalatom szerint 1 napon belül valid infót mond, az valamiért sose jó. :D
8-as az hogy lehet, hogy csak 3félévig? Akkor mire elvegzed a képzést, kezdhetnéd ujra azt a tantargyat? 😅
De igen, majd felhívom a TO-t, azt hittem nem egyetemenkent valtozik, hanem ez egy ilyen általános szabály
Ha azóta drasztikusan változott a tanterv, ezen belül a tárgyakban említett témakörök, akkor nem fogják elfogadni.
Ha neked úgy vannak meg a tárgyaid, hogy azóta csak kivettek a tananyagból, akkor nem lesz gond.
Mindenképpen a TO-t kell kérdezni. Ők végignézik neked a kreditjeid, és megmondják mit tudsz elfogadtatni és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!