Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A krediteknek van "lejárati...

A krediteknek van "lejárati idejük"? 2014-ben elkezdtem egy képzést, amit 3 év után abbahagytam. Viszont úgy döntöttem, újra megpróbálom, és folytatom. El tudom még fogadtatni a krediteket? Meddig érvényesek?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Ameddig a tanterv azonos. Utána is elfogadják a tárgyakat ha 75%ban egyezik a tematika, ha esetleg változott volna egy-egy tárgy neve. Azt nem tudom hogy időbeli érvényessége van e, szerintem így nincs mert amit már elvégeztél az el van végezve
2023. febr. 6. 07:42
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

2.

Vannak egyetemek ahol 5 év után már nem fogadják el.

Még kell kérdezni a sulit.

2023. febr. 6. 08:25
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Egy telefont kéne ejteni a TO-ra vagy bemenni személyesen
2023. febr. 6. 08:29
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

"Egy telefont kéne ejteni a TO-ra vagy bemenni személyesen"

Az itt nem szokás még az nem biztos, hogy megbízható.

A gyakori anonim válaszok bezzeg!

2023. febr. 6. 08:33
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Arra rájöttem 😁
2023. febr. 6. 08:38
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

4

Haha igen. Egyetemenként eltérő szabályozások vannak, annak ellenére, hogy a felsőoktatási tv. azonos, de az is csak sok esetben a kereteket határozza meg.

Pedig a TO tapasztalatom szerint 1 napon belül valid infót mond, az valamiért sose jó. :D

2023. febr. 6. 12:56
 7/11 NTBS ***** válasza:
54%
Tanulmányi osztály. Ott kell megkérdezni.
2023. febr. 6. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk 3 félévig érvényes egy aláírás, de ez gondolom egyetemenként változik. Ha 2014-ben kezdted, akkor a képzésed elején szerzett kreditek tuti nem érvényesek, de gyanús, hogy a többi se. Kérdezd meg a tanulmányi osztályon!
2023. febr. 9. 21:26
 9/11 A kérdező kommentje:

8-as az hogy lehet, hogy csak 3félévig? Akkor mire elvegzed a képzést, kezdhetnéd ujra azt a tantargyat? 😅

De igen, majd felhívom a TO-t, azt hittem nem egyetemenkent valtozik, hanem ez egy ilyen általános szabály

2023. febr. 10. 11:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha azóta drasztikusan változott a tanterv, ezen belül a tárgyakban említett témakörök, akkor nem fogják elfogadni.

Ha neked úgy vannak meg a tárgyaid, hogy azóta csak kivettek a tananyagból, akkor nem lesz gond.

Mindenképpen a TO-t kell kérdezni. Ők végignézik neked a kreditjeid, és megmondják mit tudsz elfogadtatni és mit nem.

2023. febr. 10. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!