Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányásfóbiásként kollégium?

Hányásfóbiásként kollégium?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakori, hogy egy koliban hánynak részegen és tele van hányva a wc?

Emiatt nem merek kollégiumba menni.

2023. febr. 4. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemi kollégiumban vagyok, másfél év alatt sohasem láttam hányást. De ha elő is fordulna egyszer-kétszer túltennéd magad rajta. Olyan koli meg szerintem nincs hogy 0-24-ben hányás folyna a falakról. :D
2023. febr. 4. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán végiglehet úgy tolni, hogy maximum csak a saját hányásodat látod.
2023. febr. 4. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Én azért tudnék mesélni. Jól jön az néha ha nagyon éhes vagy más hányásából megeszed a krumpli és borsódarabokat. De nem egyszer volt úgy hogy részegen elcsúsztam másik hányásán és pofával beleestem az okádékba. Inkább a gólyabálok és rendezvények esetén veszélyesebb de olyan is volt hogy pofánhányt a csaj én meg benyeltem amikor részegen smároltunk
2023. febr. 4. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi kolis vagyok, én sem láttam még hányadékot, csak vödór fölé hajoló srácot a szobájában, vagy öklendezve felém rohanót a folyosón. De 3 év alatt ez a 2 eset volt, mert kerülöm a vedelős bulikat.
2023. febr. 5. 01:33
 5/7 A kérdező kommentje:

És az mennyire gyakori, hogy valaki elkap egy gyomrot érintő vírust és végigfertőzi az egész kolit?

Fertőtlenítés mániás vagyok, meg minden...

2023. febr. 5. 01:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
4 évet voltam kolis, sose láttam hányást. Viszont, ha ennyi mániád van, kene egy szakember.
2023. febr. 5. 06:34
 7/7 A kérdező kommentje:

Nincs “ennyi” mániám. Hányásfóbiám van, amivel együtt jár a hányástól való félelem (másokat hányni látni, hallani, vagy ha én hányok+ennek a megelőzése a baci mánia. Ennyi)

Amúgy semmi mániám nincs kb, szerintem nagyon toleráns vagyok és jó szobatárs jelölt.

De igen, tudom, pszichológus. Járok is hozzá, de eddig nem haladtunk sokat.

2023. febr. 5. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!