Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dietetika, jog vagy gazdálkodá...

Dietetika, jog vagy gazdálkodás és menedzsment?

Figyelt kérdés
Munka mellett, levelezőn szeretném elvégezni valamelyik szakot. Már van diplomám, nem most érettségiztem, csak szeretnék végre egy olyan szakmát, amivel pénzt is lehet keresni. Mindhárom érdekel, de még nem tudtam eldönteni a sorrendet. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás?

2023. febr. 4. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Amelyik jobban érdekel
2023. febr. 4. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen diplomád van?
2023. febr. 5. 03:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Klasszika-filológia
2023. febr. 5. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:

ez a kérdés olyan mintha én tettem volna fel :D most dietetikán vagyok, és én is szeretnék egy másik szakot megcsinálni, pont e kettő között vacilálok én is

arra gondoltam, megcsinálom jogot, felveszek közgázos krediteket is és elmegyek egy gazd.men. vagy nemzetközi gazd. msc-re, bár nem tudom ez mennyire kivitelezhető

2023. febr. 5. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!