Hogyan néz ki egy forgalmi vizsga?
Ezeket miért nem az oktatódtól kérdezed meg?
Úgy van egyébként, hogy húzol egy tételt, amiben egy útvonal van, ahhoz tartozik egy megfordulás (egy íven vagy Y-ban) és egy vagy két parkolás (erre nem emlékszem).
Szia.
A kötelező ellenőrzéssel nem kellett foglalkoznom a B kategóriánál, és a C-nél sem. Fékpróba mindenképpen kell, azt nem szabad elfelejteni, és közölni kell, hogy a fék megfelelően működik. Erre nagy hangsúlyt fektetnek a vizsgán. Szabályos elindulás, onnan ahonnan történik a kiindulás. Itt lép érvényben a SIKK-es elindulás is. (Sebesság-Irányjelzés-Körültekintés-Kormányzás) Érdemes arra is odafigyelni és betanulni, legalább a sikeres vizsga napjáig illetve a vizsgán.
Általában van vagy 5-10 közötti vizsgaútvonal, és azokon kell menni. Vizsgaútvonal határozza meg, hogy az adott területen milyen manővert kell végrehajtani. Én Miskolcon vizsgáztam majdnem 7 éve. Nekem volt benne minden. Sarok tolatás, Y megfordulás, Párhuzamosan előre, jobb és balra hátra, és villamos útvonal is volt. Ideges voltam, de meglett elsőre. Ha tudod a KRESZ-t, odatudsz figyelni több dologra is, és a gépkocsi vezetése sem jelent problémát, akkor nem kell idegeskedni, mert igazából felesleges. Ha sikerül, utána úgy is azt mondod, hogy ez könnyű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!