Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tárgyfelvételben segítség?

Tárgyfelvételben segítség?

Figyelt kérdés

Szóval vettem fel tesit, amin 12/16 a létszám és már nem írja azt hogy várólistán vagyok, illetve hozzárendelt a coospace színtérhez is. Akkor ez most azt jelenti, hogy ha megnyit a versenyes tárgyfelvétel, akkor nekem ezért a tárgyért már nem kell versenyeznem mert már bent vagyok és a többieknek kell versenyezniük a fentmaradt 4 helyért?

Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem csak még teljesen új vagyok a dologban..

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2023. febr. 1. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az van, hogy 4-el túlléptétek a keretet és majd ledob 4 embert? Gondolom az oktatóval kell majd egyezkedni.
2023. febr. 1. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:
12-en vagyunk most bent a kurzuson, szóval gondolom a 16 az a max fő és még 4 hely van.
2023. febr. 1. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti hogy a rangsoros tárgyfelvételen nem minden tárgynál töltik ki az összes helyet. Ők eldöntötték hogy 12 embert engednek be, magyarul nem kerültél be, és versenyesen újrapróbálkozhatsz.

De (SZTE-n van ilyen funkció) felül válaszd ki hogy információk. Azon belül menj be az információk/lekérdezések fülbe, és ki tudod választani hogy "2022/23 II.félévben elutasított jelentkezéseim" vagy valami ilyesmi, és ott látod hogy mire nem kerültél be.

Vaaagy mégegyszerűbb, tárgyak > felvett tárgyak. Aktuális félévet kiválasztod. Amit nem látsz ott arra nem vettek fel, amit látsz de piros felkiáltójellel azon várólistás vagy, amit különösebb jelzés nélkül látsz azon pedig bent vagy

2023. febr. 2. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!